Nerja i södra Spanien

LifePoint erbjuder dig 15 % rabatt på boendet när du reser på egen hand till sköna Nerja på spanska solkusten. Här kan du under vinterhalvåret njuta av mycket sol och ett subtropiskt klimat.

LifePoint har under många år hållit kurser i härliga Nerja på spanska solkusten och nu vill vi ge dig som läser detta få rabatt på boendet när du själv vill uppleva denna oas.

Om Nerja

Nerja är en liten mysig stad med vita hus och snirkliga gator alldeles vid Medelhavet. Klimatet som är subtropiskt anses som bäst i Europa och under november växer bland annat mango, bananer, apelsiner, granatäpplen och avokado. Nerja har många fina stränder och badtemperaturen brukar ligga runt 20 grader i exempelvis november. Nerja är omgivet av vackra berg, för den som gillar att vandra. I utkanten av staden finns berömda grottor som absolut är värda att besöka. Du kan också göra utflykter till pittoreska byar ex Frigilana som ligger alldeles bredvid och som många tycker är Spaniens vackraste by. Allt detta och det behagliga lugn gör Nerja till en perfekt plats för att njuta av nuet.

Läs recension om Nerja och se fler bilder här »

Boendet i Nerja

På länken nedan kan du se vilka boendemöjligheter som erbjuds och boka ditt boende. Fyll i rabattkoden "Lifepoint" och få 15 % rabatt (gäller 1 veckas boende) . Du kan här även boka flygbiljetter och transfer och få din bokning som paketresa för din säkerhets skull.

Boka Nerjaboendet här (nytt fönster öppnas) ».
Tillbaka »
© LifePoint AB     www.lifepoint.se
Senast uppdaterad: 2017-07-11