Om LifePoint

LifePoint vill inspirera dig att vara i full kontakt med livet och nuet. Att leva det liv du drömmer om!

Vad LifePoint betyder
LifePoint kan fritt översättas med Livets mening eller Livets ögonblick, det vill säga - nuet. Kort och gott: Att vara närvarande i nuet och få ut mer av livet.

LifePoints idé
LifePoints idé är att stödja människor att växa och må bra, att hitta lusten och glädjen i livet. LifePoints vision är ett samhälle där vi har optimal hälsa, skapar bra relationer med varandra, är närvarande i nuet och lever det liv vi drömmer om. Att kunna hantera stress och sådant som förhindrar ett sådant liv är ett av de första stegen på vägen dit.

Vad LifePoint gör
LifePoint anordnar och förmedlar kurser och utbildningar i Qigong samt workshops i Qigong och mindfulness. LifePoint vänder sig såväl till privatpersoner som till företag och grupper. Verksamheten är förlagd i första hand till Stockholm, men vi har ibland både kurser och företagsworkshops såväl ute i hela landet som i utlandet, ex Spanien.

Historia
LifePoint startades i september 2007 och namnet kom året därpå och 2011 blev LifePoint ett aktiebolag. Första Qigongkursen i Sverige hölls under 2007.

Vilka som driver LifePoint
LifePoints initiativtagare och grundare heter Lasse Björklund och är bland annat Qigonglärare, mindfulnessinstruktör och coach. Lasse har många kurser och utbildningar bakom sig när det gäller hälsa och utveckling, och fortsätter givetvis själv sin inre resa. Att leva som han lär är ett viktigt motto.

LifePoint har idag ett flertal samarbetspartners.
Lärare/arrangör presenteras under respektive kurs/ämne.
Tillbaka »


   Lasse Björklund, grundare

   Foto: Danne Eriksson

© LifePoint AB     www.lifepoint.se
Senast uppdaterad: 2017-07-11